Suomen Vahvimmat


Yrityksen esittely

Suomussalmen KTK Oy on vuonna 1962 perustettu Suomussalmella toimipaikkaa pitävä maansiirto- ja kuljetusliike.

Yhtiön kuljetusvälityksessä on 25 maansiirtoautoa erilaisine lisävarusteineen. Lisäksi osakasautoilijoiden kalustoon kuuluu


- puutavara-autoja
- rahtiautoja
- maitotuotteiden kuljetusautoja
- kuljetuslavetteja
- pakettiautoja
- jäteautoja.

Kuormaus ja urakointitoiminnassa on 2 kuormauskonetta, sekä maa-ainesten seulontayksikkö. Yhtiö työllistää osakasautoilijoiden lisäksi 5 henkilöä. Yhtiön osakkailla on myös maanrakennus- ja metsäkoneita, traktorikaivureita, kaivinkoneita, puskukoneita, pyöräkuormaajia, motoja, ja metsätraktoreita.

Yhtiöllä on hallinnassaan maa-aineksenottoalueita, sekä kumppanuutemme Morenian kanssa takaa, että maa-ainestarjontamme on kattava silloinkin kun omat varantomme eivät löydy riittävän läheltä sinua. Toimitilojen yhteydessä Suomussalmella sijaitsee myös Neste Oilin polttoaineiden jakeluasema.

Vuosikymmenten saatossa yrityksestä on kehittynyt erilaisten kuljetusten moniosaaja, jonka toimialaan kuuluvat maa- ja kiviainesten myynti ja kuljetus, asfalttikuljetukset, maanrakennusurakointi, erilaiset kuljetus-, nosturi- ja vaihtolavapalvelut sekä rahtiliikenne. Maa- ja kiviainekset ovat merkittävimpiä tuotteita, joiden jalostamiseen, laatuun ja saatavuuteen panostetaan.

Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen kone- ja kuljetuskalusto yhdistettynä ammattitaitoiseen osaamiseen vuosikymmenten kokemuksella mahdollistavat laadukkaan lopputulokset.

Yrityksellemme on myönnetty RALA-toimintatapojen hyväksyntä, sekä AAA-sertifiointi.

Suomussalmen KTK Oy, Kivikatu 5, 89600 SUOMUSSALMI, puh. 08-710100

Päivitetty 21.03.2016